Preturi

Preturi si tarife servicii foto pentru nunta

Oferta pentru fotografia de nunta

Ieftin este un pachet minim de servicii care include fotografierea cununiei civile, a cununiei religioase, unei sedinte de portret numai cu mirii, petrecerea pana la ultimul eveniment. Se fotografiaza numai cu blitul de pe camera, in stil fotojurnalistic. Mirii vor primi pe DVD peste 600 de imagini.
Pret – 930 RON (200 Euro)

Toate pachetele de mai jos includ deplasarea si folosirea bliturilor de studio si corectia de culoare a imaginilor livrate in format electronic. Preturile au fost actualizate pentru un curs de 4,66 RON/Euro.

Minimalist este un pachet la care se fotografiaza numai la starea civila si biserica si contine 150 de imagini livrate pe DVD. Recomandabil pentru nunti cu putini invitati si/sau buget mic.
Pret – 460 RON (100 Euro)

Standard Minus este un pachet la care se fotografiaza la starea civila, cununia religioasa si o sedinta de portret pentru miri. Veti primi cel putin 200 de poze digitale pe DVD. Recomandabil pentru nunti cu 50-60 de invitati si buget mic.
Pret – 1160 RON (250 Euro)

Standard este un pachet care include fotografiatul la starea civila, biserica, o sedinta de portret pentru miri si petrecerea pe toata durata pana la ultimul eveniment. Veti primi putin peste 500 de fotografii digitale pe DVD si puteti opta pentru o galerie postata in Internet, la care se pot uita toti cunoscutii dv., protejata sau nu prin parola. Recomandabil pentru nunti cu 70-100 de invitati si buget mediu.
Pret – 1860 RON (400 Euro)

Standard Plus este un pachet la care se va fotografia acasa (pregatirile – daca se doreste), la starea civila, la biserica, doua sedinte de portret pentru miri (una in interior si una in aer liber, sau o sedinta in interior si o sedinta trash the dress, sau o sedinta de interior si o sedinta de budoir, sau o sedinta de logodna si o sedinta de interior), petrecerea la restaurant pe toata durata. Veti primi cel putin 700 de imagini pe DVD si puteti opta pentru o galerie postata in Internet, disponibila pentru toti cunoscutii dv, protejata sau nu prin parola. Recomandabil pentru o nunta cu 100-130 invitati si buget suficient.
Pret – 2330 RON (500 Euro)

Extins este un pachet la care se fotografiaza acasa, la starea civila, la biserica, doua sedinte de portret, una numai pentru miri si una pentru miri nasi si parinti, la biserica, petrecerea la restaurant pe toata durata. Optional si gratuit puteti beneficia de o sedinta trash the dress sau o sedinta de boudoir. Veti primi peste 1000 de poze digitale pe DVD si puteti opta pentru o galerie postata in Internet, disponibila pentru toti cunoscutii dv., protejata sau nu prin parola. Recomandabil pentru nunti cu peste 150 de invitati si fara probleme de buget, pentru iubitorii de fotografie.
Pret – 2790 RON (600 Euro)

Pachetele si preturile de mai sus sunt orientative si nu se constituie intr-o obligatie contractuala. Putem negocia atat preturile, cat si cantitatile, in functie de nevoile dv. Pretul mediu al unei fotografii pe suport digital este sub 0.7 Euro, ceea ce este destul de ieftin. Sunt disponibil pentru nunti in Bucuresti, dar si in alte localitati (caz in care trebuie sa platiti cheltuieli de transport).

Daca aveti nevoie de fotografii de produs urmati linkul.