figuri de dans moderne pe valsul clasic

Fotografii la primul dans

Florenta si Alin au pregatit pentru primul dans, ca multi alti miri, un vals repetat dinainte. Ca mai toti mirii au avut emotii mari, se temeau sa nu se faca de ras, sa nu se impiedice sau sa nu calce pe rochie. Ca mai intotdeauna, temerile lor au fost neintemeiate.

mireasa si mirele ies pentru primul dans

primul dans la nunta este vals

pirueta miresei

figura de dans cu mirele si mireasa

inca o pirueta la primul dans cu mireasa si mirele

miri singuri pe ringul de dans

figuri de dans moderne pe valsul clasic

figuri de vals la primul dans al mirilor

mireasa valseaza emotionata

fericiti ca dansul a fost un succes

Spre deosebire de alte nunti, unde desi mirii exerseaza un vals inainte cu cateva saptamani, tot se fac de ras cu miscari caraghioase si desincronizari, aici Florenta si Alin au dansat foarte bine, cu dezinvoltura. Nu ca niste profesionisti, dar ca niste dansatori care stiu ce fac si care se bucura de miscare si de atentia invitatilor.

Rezultatul a fost un prim dans reusit si nu un semi-esec, primit de nuntasi cu ropote de aplauze. Nasii au iesit si ei pe ultima parte a valsului si apoi si ceilalti invitati s-au alaturat. Si ceea ce incepe bine, continua bine, s-a dansat toata noaptea si oamenii s-au distrat.

Cele doua lumini (blitzuri) puse in umbrele m-au ajutat pe toata durata petrecerii si au asigurat o iluminare de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*