fotografie de grup la cununia civila

Fotografii de grup

Nu exista nunta fara fotografii de grup si este normal sa fie asa pentru ca invitatii doresc sa aiba amintiri cu mirii, cu alti invitati, cu rudele. Chiar daca eu n-as vrea sa fac grupuri, sigur as fi tras de maneca.

fotografie de grup la cununia civila

imagine de grup dupa casatoria civila

cununia civila - fotografii de grup

cununia civila - imagine de grup

Ocazii sunt multe pentru a trage fotografii de grup si nu ezit sa o fac cand am ocazia. Fotografii de grup se pot face dupa casatoria civila, dupa cununia religioasa, inainte de primul dans la restaurant.

De obicei, colegii fotografi nu fac chestii deosebite la fotografierea grupurilor. Aceste poze trebuie sa fie clare si colorate, nu este loc de artisticarie aici. Principala problema o constituie morga serioasa pe care oamenii o adopta. Cand aparatul de fotografiat se indreapta spre ei, ei devin seriosi, „Atentie se fac poze!” si zambetul dispare inlocuit cu pozitia de drepti. Trebuie sa fac eforturi pentru a-i face pe invitati si rude sa se relaxeze, sa zambeasca.

Unii invitati sau rude nu vor si nu pot sa zambeasca din pricina danturii, altii nu sunt obisnuiti sa zambeasca in fotografii. Trebuie o abordare diferita pentru fiecare.

La aceste poze de grup facute in parculetul Obor, in fata Casei de Casatorii a sectorului 2, mi-am rugat asistentul sa tina un blit in dreapta mea, ca lumina data sa nu fie plata si dinspre camera. Am orientat grupurile astfel incat cand soarele iesea din nori sa le bata in spate, si sa actioneze ca o lumina de contur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*