mirii la sedinta foto

Fotografie de nunta

Cand nu este timp…

Este pacat ca uneori, desi fotograful are mancarimi in palme si ar vrea sa lucreze cu mirii, acestia intarzie la sedinta foto. Timpul pretios nu mai poate fi intors si se pierd fotografii de calitate care ar fi putut fi trase.

In  acest caz, locatia nu a fost foarte generoasa, iar timpul ramas la dispozitie a fost doar de 30 de minute.

mirii la sedinta foto

In acest timp limitat a trebuit sa tragem si cateva poze cu nasii.

A fost pentru prima data cand mireasa nu era doritoare sa faca poze si tot ce voia era sa se termine mai repede sedinta foto.

Imaginea de sus a fost realizata cu o lumina difuza, data din umbrela, pusa sus si in dreapta. Nu am folosit o a douia lumina din lipsa de spatiu. Fotografia a fost retusata.

Daca vreti sa vedeti o sedinta foto intr-o locatie superba dati click aici

Locatia poate face diferenta. Daca insa locatia nu este grozava, inca se mai poate face ceva, se pot trage cadre stranse. Lumina dramatica si anecdotica din fiecare cadru pot compensa. Totusi, este nevoie de foarte multa disponibilitatea pentru fotografie din partea mirilor, de timp si de rabdare. In acest caz n-am avut de nici unele.

A doua imagine arata o lumina bine pusa pentru mire, insa mireasa cade intr-o lumina proasta. Ochii ei nu se vad prea bine, sunt umbriti. Aici am vrut sa ajustez pozitia unui blit pentru ca si mireasa sa fie intr-o lumina buna, dar n-a mai avut rabdare. Si-a schimbat pozitia si totul a fost pierdut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*