Fotografii la slujba din biserica

Thursday 30 May 2013 kl. 05:57

Cununia religioasa a Florentei cu Alini a avut loc la biserica Bazilescu, care va spun cu mana pe inima ca este o bijuterie pe care trebuie s-o vizitati si a fost oficiata de trei preoti, chiar patru la un moment dat. Slujba a fost deosebita.

biserica Bazilescu

va rog sa dati click pe poze pentru a vedea versiunile marite si intregi

 

Casatoria civila Florenta si Alin

Saturday 25 May 2013 kl. 21:19

Casatoria civila a Florentei cu Alin a avut loc la Casa de Casatorii din Otopeni, unde totul a mers ca pe roate si in 5 minute au fost cununati cu acte in regula.

Pe treptele Casei de Casatorii

Daca doriti sa vedeti fotografiile marite dati click pe imagini

 

Sedinta foto Florenta si Alin

Tuesday 14 May 2013 kl. 20:00

La nunta Florentei cu Alin, locatia aleasa pentru sesiunea foto a fost chiar la restaurantul unde avea loc petrecerea. Timpul alocat de miri pentru sedinta a fost de 30 de minute si fotografiile sunt facute intr-un singur loc.

sedinta foto in hotelul Ramada Parc

 

Ultima datorie a fotografului - hora miresei

Wednesday 08 May 2013 kl. 17:57

Orice nunta se incheie cu hora miresei, care este ultimul eveniment al nuntii si la care participa numai femeile si fetele. Oficial, dupa acest eveniment, petrecerea de nunta este considerata ca fiind incheiata.

mireasa si invitatele joaca hora miresei

 

Indepartarea voalului miresei - un fotograf atent

Friday 03 May 2013 kl. 14:04

Obiceiul spune ca nasa scoate voalul miresei si ii pune pe cap o batic. Mireasa nu vrea sa primeasaca baticul si il arunca pe jos de trei ori, este un fel de scena de teatru pe care toti o joaca conform obiceiului.

nasa si mireasa discuta despre voal