Sedinta foto

Friday 29 March 2013 kl. 03:41

Dupa caldura inabusitoare de afara, intratul intr-un loc racoros, cu aer conditionat, a fost ca o mana cereasca. Din pacate, din nou timpul scurt nu mi-a dat posibililatea de a face mai multe fotografii cu mireasa si mirele in cadrul sedintei foto de portret.

portret creativ cu mireasa si mirele din profil

 

Detalii de la nunta la restaurant

Sunday 24 March 2013 kl. 14:28

Sunt un fotograf care consider ca partea organizatorica a nuntii este un subiect la fel de bun ca oricare altul si merita fotografiate anumite aspecte. In special detalii sunt interesante in acest caz.

buchetul miresei detaliu pe masa din restaurant

 

Iesirea de la biserica

Friday 22 March 2013 kl. 18:06

La iesirea de la biserica, dupa cununia religioasa, se fac poze de grup pe treptele bisericii. Uneori se elibereaza porumbei, sau alteori invitatii arunca cu grau sau cu orez in miri.

mirii elibereaza porumbei lasandu-i sa zboare

 

Cununia religioasa in biserica

Thursday 21 March 2013 kl. 06:57

Sunt printre putinii fotografi care instaleaza blituri profesionale in biserica pentru a avea o lumina de calitate si pentru a ii face pe toti cei prezenti sa arate cat mai bine. Inclusiv preotii se vad bine.

portret cu mirii in biserica purtand pirostrii

 

Ruperea turtei miresei

Tuesday 19 March 2013 kl. 22:27

Dupa ce mireasa este gatita si dupa ce mirele vine sa-si ia mireasa, se trece la ruperea turtei deasupra capului miresei. Obiceiul se termina cu o hora la care participa toti cei prezenti.

turta miresei trebuie rupta de nasa

 

Mirele acasa la mireasa

Monday 18 March 2013 kl. 14:31

Obiceiurile sunt un bun prilej pentru a mai trage niste poze de nunta. Obiceiul spune ca mirele se duce si ia nasii si impreuna cu ei ajunge acasa la mireasa. Aici ginerele da buchetul atat nasei cat si miresei. Nasa ii aranjeaza voalul miresei, iar mireasa prinde in piept flori parintilor, nasiilor si mirelui. Domnisoarele de onoare vor prinde flori in piept celorlalti invitati.

mirele ofera buchetul miresei
 

Fotografii de grup

Sunday 17 March 2013 kl. 09:27

Nu exista nunta fara fotografii de grup si este normal sa fie asa pentru ca invitatii doresc sa aiba amintiri cu mirii, cu alti invitati, cu rudele. Chiar daca eu n-as vrea sa fac grupuri, sigur as fi tras de maneca.

fotografie de grup la cununia civila
 

Sedinta foto de logodna

Thursday 14 March 2013 kl. 00:16

Multi tineri isi doresc o sedinta foto de logodna, in care sa fie imbracati mai lejer, nu in tinuta de mireasa si mire si fara stresul aferent, fara familie si fara bataie de cap, poate cu ceva libertate si nonconformism. Uneori aceasta sedinta se tine in ziua cununiei civile.

mireasa dandu-se in leagan
 

Cununia civila

Wednesday 13 March 2013 kl. 23:03

Probabil ca este un subiect mai putin fotogenic si de aceea nu prea o sa gasiti multe fotografii de la cununia civila in portofoliile colegilor fotografi. Sau mai degraba nu este suficient de spectaculos. Cu toate astea, pentru mine este un prilej de a livra fotografie de buna calitate, chiiar daca valentele artistice sunt diminuate.

ofiterul starii civile si cuplu de miri
 

Mireasa in diverse situatii

Wednesday 13 March 2013 kl. 03:56

Mireasa este vedeta incontestabila a nuntii si de aceea ea trebuie tratata diferit, special si masiv pe toata durata nuntii. Aici sunt prezentate cateva fotografii care surprind machierea si coafarea miresei, acasa, de fata cu toata familia, inclusiv bunica.

Mireasa la termninarea coafurii si machiajului
 

Fotografie de nunta

Wednesday 13 March 2013 kl. 01:43

Este pacat ca uneori, desi fotograful are mancarimi in palme si ar vrea sa lucreze cu mirii, acestia intarzie la sedinta foto. Timpul pretios nu mai poate fi intors si se pierd fotografii de calitate care ar fi putut fi trase.

In  acest caz, locatia nu a fost foarte generoasa, iar timpul ramas la dispozitie a fost doar de 30 de minute.

portret mire si mireasa
 

Nunta eveniment unic - aveti nevoie de un fotograf

Tuesday 12 March 2013 kl. 02:25

Sunt fotograf profesionist specializat in fotografia de nunta si fotografia de eveniment.
Ceea ce va pot oferi este priceperea si experienta mea pentru obtinerea unor imagini superbe. Ma bazez pe echipament profesional de studio in obtinerea unor efecte placute de lumina sau chiar dramatice, daca este cazul. Deplasez echipamentul de studio (blituri puse in umbrele) in orice loc este nevoie, indiferent daca este vorba de locatii pentru fotomodele sau locatii pentru nunti. Intotdeauna am aparatura de rezerva incat evenimentul dv. sa nu fie ratat de o banala defectiune tehnica si fotografiile sa-si pastreze calitatea.