« Locatia conteaza | Home |

Reguli de fotografiere în cazinou

Monday 09 June 2014 at 10:00 am.

Se poate fotografia in cazinouri? Sunt foarte multe reguli de respectat si trebuie obtinute aprobari pentru o sedinta foto in interiorul unui cazinou, eventual la mesele de joc.

Organizarea activităţii în cazinouri presupune atât respectarea normelor pe care legea le impune, precum şi stabilirea unui regulament de ordine interioară care să asigure funcţionarea în condiţii civilizate şi de siguranţă. Există o serie de reguli de comportare pe care vizitatorii trebuie să le respecte atâta timp cât sunt în interiorul cazinoului. În caz contrar, administraţia îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul persoanelor care nu se conformează. În multe cazinouri poţi vedea afişe de genul “fotografierea interzisă”. În general, nu ai voie să fotografiezi de aproape zona casieriei, automatele cu sloturi şi mesele de joc, dar dacă ai ceva stil şi ştii cum să discuţi cu angajaţii poţi face poze de ansamblu. Lucrurile stau cu totul altfel dacă alegi un cazinou online, cum ar fi de exemplu cazinoul Play Million.

Când joci online nu trebuie să fii îmbrăcat elegant, nu te supraveghează nimeni şi nu te bate la cap cu tot soiul de pretenţii. Pur şi simplu, stai confortabil în faţa calculatorului tău conectat la internet şi joci live oricare din jocurile tale favorite. Mai mult, dezvoltarea aplicaţiilor pentru tablete şi telefoane Android sau iPhone îţi permite să joci oricând şi oriunde direct de pe telefonul tău mobil. Dacă îţi place maşina de sloturi online, poţi începe de la jocurile clasice cu 3 role şi încet, încet să ajungi la versiunile avansate 3D.La fel poţi proceda cu diferitele variante de ruletă, blackjack, sau jocuri de răzuit.

De multe ori ca să ajungi într-o sală de cazinou trebuie să consumi timp, bani şi energie. Din aceste motive, multă lume este de acord că principala calitate a cazinourilor online este accesibilitatea. Pe de altă parte, mai sunt şi avantajele financiare de care nu beneficiezi într-un cazinou obişnuit cum ar fi bonusurile generoase oferite la înscriere sau premiile de fidelitate, şi alternativa de a juca pe bani virtuali până când te familiarizezi cu regulile de joc şi capeţi încredere în tine.

seven comments

Unul sau mai multe comentarii asteapta aprobarea adminului.(optional field)
(optional field)

Moderarea comentariilor este activa pe acest site. Asta inseamna ca al dv. comentariu va fi vizibil numai dupa ce va fi aprobat de administratorul site-ului.

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.