« Sedinta foto de logod… | Home | Reguli de fotografier… »

Locatia conteaza

Wednesday 19 March 2014 at 6:47 pm.

In fotografia de nunta, de multe ori conteaza locatia unde se face sedinta foto cu mirele si mireasa.

pe langa Banca Nationala

Dati click pentru a vedea fotografiile intregi.

Companiile care au probleme cu managementul deseurilor pot apela la firma Green-Environment Support SRL, care asigura o multime de servicii de consultanta de mediu.

Plimbatul prin oras are avantajul ca mirii vor fi fotografiati in multe locuri, dar are dezavantajul ca nu va fi timp suficient pentru a aranja un setup de lumina adecvat.

la Muzeul de Istorie

Am facut poze la Muzeul de Istorie, unde exista trafic intens si se poate trage si strada cu aglomeratia de masini, dar si cladirea impozanta.

pe treptele Muzeulu de Istorie

Langa Carul cu Bere pe strada Stavropoleos, primaria a reusit sa refaca aspectul interbelic prin felinarele metalice si piatra cubica folosita. Totusi doua aparate de aer conditionat strica atmosfera. Este adevarat ca se pot scoate prin editare in photoshop.

pe strada Stavropoleos

pe strada Stavropoleos mireasa se joaca in jurul unui felinar

Hanul lui Manuc este o locatie generoasa, dar oarecum este dificil de fotografiat in interiorul curtii fara blituri suplimentare. Motocicleta rosie de sub scara pica precum nuca in perete, desi cu ceva munca in photoshop ar putea fi scoasa.

la hanul lui Manuc

la etaj la Hanul lui Manuc

173 comments

Unul sau mai multe comentarii asteapta aprobarea adminului.(optional field)
(optional field)

Moderarea comentariilor este activa pe acest site. Asta inseamna ca al dv. comentariu va fi vizibil numai dupa ce va fi aprobat de administratorul site-ului.

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.