« Obiceiuri la nunta | Home | Locatia conteaza »

Sedinta foto de logodna

Monday 03 March 2014 at 6:18 pm.

Ana si Cristi au dorit sa-si faca sedinta foto de logodna intr-o cafenea din Sinaia, care le-a placut lor foarte mult si unde patronul a fost de acord sa permita fotografierea...

fotografii la sedinta de logodna

Dati click pe imagini pentru a vedea foto intregi si marite

sedinta de logodna tinuta intr-o locatie

fotografii de logodna in cafenea

mireasa dupa cununia civila la sedinta foto


mirele dupa cununia civila la sedinta foto de logodna


cuplu in cafenea


cuplu in locatie din Sinaia


fata in fata in cafenea


mireasa pe canapea


mireasa pe canapea in cafenea

Sunt multe locuinte pe piata. Gasiti aici un apartament de exceptie, de inchiriat.

Acesti doi tineri nu numai ca se iubeau vizibil si mult, dar erau si mari amatori de fotografie, asa ca au rezervat spatiu intr-o locatie din Sinaia, special pentru o sedinta foto de logodna. Mi-a placut acea cafenea care dadea senzatia de intimitate si parea un loc in care te simti bine, aproape ca acasa.

Un exemplu de fotografie la sedinta foto puteti vedea la acest fotograf.

Definitoriu pentru spatiul interior erau peretii captusiti cu caramida aparenta. Asta m-a dus cu gandul la o iluminare discreta pentru locatie, dar care sa puna accentul pe subiecti. Iluminarea trebuia sa fie in acord cu senzatia de intimitate, in plus am dorit sa accentueze relatia dintre cei doi, adaugand o atmosfera misterioasa. Am folosit doua blituri asezate pe stative, unul din ele pus intr-un con de carton pentru a ingusta fasciculul de lumina foarte mult.

Sedinta a durat putin peste o ora si cei doi au pozat foarte bine, executand cu naturalete tot ce le-am cerut. S-au simtit bine si chiar s-au amuzat. Cand si-au vazut fotografiile au fost incantati si s-au grabit sa le puna pe facebook.

nine comments

sabina

Imi place atat de mult atmosfera, se potriveste cu voaleta miresei

sabina - 20-03-’14 13:53

Unul sau mai multe comentarii asteapta aprobarea adminului.(optional field)
(optional field)

Moderarea comentariilor este activa pe acest site. Asta inseamna ca al dv. comentariu va fi vizibil numai dupa ce va fi aprobat de administratorul site-ului.

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.