« Fotografii cu tortul … | Home | Sedinta foto de logod… »

Obiceiuri la nunta

Thursday 08 August 2013 at 06:34 am.

Este un obicei nelipsit de la nici o nunta, ca mireasa sa arunce buchetul. Se spune ca domnisoara care-l prinde se va marita in mai putin de un an, deci concurenta pentru buchet este mare.

mireasa arunca buchetul domnisoarelor

Dati click pe fotografii pentru a vedea versiunea intreaga si marita.

buchetul prins de o domnisoara

miresei ii se scoate voalul

nasa incearca sa desprinda voalul miresei

mireasa arunca baticul pe jos

voalul este pus de nasa domnisoarei care a prins buchetul

miresei ii este prinsa marama

domnisoara felicitata ca a prins buchetul

Atat mireasa, cat si domnisoara care a prins buchetul, vor sa traiasca intr-un mediu curat si au inteles ca trebuie sa ajute firmele care se ocupa de colectare deseuri, mai ales ca reciclarea si colectarea merg mana-n mana.

Mireasa se opune punerii baticului, care semnifica acceptarea statutului de femeie maritata si arunca marama pe jos de 3 ori. Aceasta repetitie de 3 ori a gestului vrea sa arate ca nu este o intamplare, ci ceva intentionat. In final, ea accepta ca nasa sa-i puna si sa-i aranjeze basmaua si in final se va juca hora miresei.

Domnisoara care a prins buchetul chiar isi dorise foarte mult asta si reusind, nu si-a putut ascunde bucuria sincera. Sa speram ca se va marita in curand.

thirteen comments

Unul sau mai multe comentarii asteapta aprobarea adminului.(optional field)
(optional field)

Moderarea comentariilor este activa pe acest site. Asta inseamna ca al dv. comentariu va fi vizibil numai dupa ce va fi aprobat de administratorul site-ului.

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.