« Petrecerea de nunta i… | Home | Obiceiuri la nunta »

Fotografii cu tortul la nunta

Sunday 30 June 2013 at 05:24 am.

La nunta tortul este asteptat intotdeauna cu nerabdare de catre nuntasi. Pentru unii este semnalul ca nunta se apropie de sfarsit, pentru altii este un prilej de distractie, care le aminteste ca nunta este scurta si trebuie sa se grabeasca sa mai iasa la dans, sa mai bea un pahar...

tortul la nunta

Dati click pe imagini pentru a vedea varianta intreaga si marita

Aducerea tortului

tortul ajunge in fata invitatilor de la nunta

toata lumea aplauda tortul

Artificii la tort

inca mai ard artificiile

taiatul tortului impreuna cu nasii

Tortul opune rezistenta la taiere

Tort de nunta in detaliu

Un machiaj profesional adevarat isi arata avantajele abia dupa mult ore. Mireasa ar fi fost mult mai aratoasa daca ar fi purtat un machiaj profesional efectuat de make-up artist Jana Ceban

Cand a fost adus tortul, ospatarii insistau sa sting luminile de studio, ca sa fie intuneric. Le-am spus sa-si vada de treaba lor si eu de a mea. Nu am cum sa focusez si nici sa fotografiez pe intuneric. Este adevarat ca atata timp cat artificiile stateau aprinse as fi putut sa focusez, dar fara luminilie de studio fotografiile ar fi aratat ca ale unui amator.

Mireasa si mirele si-au servit unul celuilalt tort. Este defapt un test al increderii, ca fiecare il va hrani pe celalat intr-un mod corect. Tradarea a venit de la nas, care pierzandu-si rabdarea l-a manjit pe mire cu tort. Era momentul pe care toti il asteptau si s-au distrat pe socoteala mirelui.

N-am gustat din tortul de nunta, dar dupa viteza cu care a disparut din farfurii cred ca a fost gustos.

thirteen comments

sabina

O serie foarte reusita… Mireasa pare fericita… ei se potrivesc foarte bine unul cu celalalt. Fotografiile au culori placute.

sabina - 04-07-’13 13:05
Petre

Pozele sunt ok. M-am cam plictisit de aceleasi torturi din martipan cu trandafiri, oare n-ar trebui ca oamenii sa aiba mai multa imaginatie?

Petre - 13-07-’13 16:47

Unul sau mai multe comentarii asteapta aprobarea adminului.(optional field)
(optional field)

Moderarea comentariilor este activa pe acest site. Asta inseamna ca al dv. comentariu va fi vizibil numai dupa ce va fi aprobat de administratorul site-ului.

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.