« Iesirea de la biseric… | Home | Sedinta foto »

Detalii de la nunta la restaurant

Sunday 24 March 2013 at 2:28 pm.

Sunt un fotograf care consider ca partea organizatorica a nuntii este un subiect la fel de bun ca oricare altul si merita fotografiate anumite aspecte. In special detalii sunt interesante in acest caz.

buchetul miresei detaliu pe masa din restaurant

masa de nunta la restaurant

detaliu cu masa de nunta

detaliu cu florile de la masa mirilor

detaliu floare anturium pe masa de la prezidiu miri

Incerc intotdeauna sa obtin fotografii cu mesele si detalii de la mase inainte de sosirea invitatiilor. Acolo unde exista fotografiez si marturiile.

Intrucat instalez doua blituri de studio, cu umbrele, in apropierea ringului de dans, folosesc lumina lor care acopera cu aproximatie toata sala. Uneori mai adaug o lumina de umplere, cu blitul de pe camera, prin reflexie cu tavanul (bouncing).

Prin folosirea creativa a campului de profunzime, cu ajutorul diafragmelor deschise, rezulta fundaluri neclare, dar care ajuta si compozitional si vizual prin creeare unui efect 3D.

Daca va place fotografia de detaliu vedeti in continuare.

Buchetul miresei a fost fotografiat si in alt context, cu mireasa.

fifteen comments

Ileana

Imi plac detaliile astea. Sunt exact chestiile pe care le uiti cu timpul. Pacat ca la nunta mea fotograful a uitata sa traga astfel de cadre.

Ileana - 27-03-’13 00:23
seviana

Eu am avut prea multe poze din astea. As fi preferat ca fotograful meu sa ne pozeze mai mult pe noi, dar el statea in genunchi pe la mese si tot lua detalii. Pozele astea sunt mult mai frumoase decat cele pe care le-am primit eu de la fotograful pe care l-am avut.

seviana - 28-03-’13 07:58
Paula

Eu am nunta in toamna si sunt in cautari. Mi-ar placea sa am astfel de imagini, dar nu prea multe. Probabil ca Seviana a luat pe cine nu trebuie.

Paula - 31-03-’13 11:41

Unul sau mai multe comentarii asteapta aprobarea adminului.(optional field)
(optional field)

Moderarea comentariilor este activa pe acest site. Asta inseamna ca al dv. comentariu va fi vizibil numai dupa ce va fi aprobat de administratorul site-ului.

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.