« Cununia religioasa in… | Home | Detalii de la nunta l… »

Iesirea de la biserica

Friday 22 March 2013 at 6:06 pm.

La iesirea de la biserica, dupa cununia religioasa, se fac poze de grup pe treptele bisericii. Uneori se elibereaza porumbei, sau alteori invitatii arunca cu grau sau cu orez in miri.

mirii elibereaza porumbei lasandu-i sa zboare

Aici mirii chiar nu stiau ce-i asteapta. Nasii le-au facut o surpriza punandu-i sa dea drumul porumbeilor. Cei de jos nu zburau pentru ca avea aripile legate.

Ora era tarzie si soarele tocmai disparuse dupa orizont, am folosit blitul de pe camera doar cat sa mai adaug un pic de contrast la lumina moale existenta. Intotdeauna fac doua fotografii de grup in fata bisericii, una cu orientare pe orizontala si una pe verticala. In prima se vede bine grupul, in a doua se poate admira mai bine biserica.

Fotografii de nunta cu eliberearea porumbeilor gasiti si aici

Porumbei pe treptele bisericii

miri gasesc porumbei pe treptele bisericii

un porumbel ramas neliberat

nunta - poza de grup in fata bisericii

fotografie de grup cu nunta in fata bisericii

ten comments

Ileana

Ultima fotografie parea taiata aiurea pana am dat click pe ea si am vazut ca este pe verticala. Nu-mi place obiceiul cu eliberarea porumbeilor, chinuie animalele pentru un simbol aiurea.

Ileana - 27-03-’13 00:18
seviana

Draga Ileana inteleg ca esti o mare iubitoare de animale, dar aici nu ai inteles despre ce este vorba. Mireasa are placerea de da drumul porumbeilor. Asa suntem noi cateodata, visatoare.

seviana - 28-03-’13 07:55
anonima

Ce frumos! Sa dai drumul la porumbei! E foarte tare! Socru-meu creste porumbei, are si voiajori si Stross, diversi hulubi. O sa-i spun sa-i inchirieze pentru nunti.

anonima - 08-04-’13 13:58

Unul sau mai multe comentarii asteapta aprobarea adminului.



(optional field)
(optional field)

Moderarea comentariilor este activa pe acest site. Asta inseamna ca al dv. comentariu va fi vizibil numai dupa ce va fi aprobat de administratorul site-ului.

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.