« Fotografii de grup | Home | Ruperea turtei mirese… »

Mirele acasa la mireasa

Mirele si nasii vin sa ia mireasa la biserica

Monday 18 March 2013 at 2:31 pm.

Obiceiurile sunt un bun prilej pentru a mai trage niste poze de nunta. Obiceiul spune ca mirele se duce si ia nasii si impreuna cu ei ajunge acasa la mireasa. Aici ginerele da buchetul atat nasei cat si miresei. Nasa ii aranjeaza voalul miresei, iar mireasa prinde in piept flori parintilor, nasiilor si mirelui. Domnisoarele de onoare vor prinde flori in piept celorlalti invitati.

mirele ofera buchetul miresei
mireasa asteptand mirele
mirele ofera buchetul miresei
mirele isi saruta mireasa
mireasa impreuna cu nasa
nasa prinde voalul miresei
mireasa gatita in oglinda
mirele si nasul in asteptare
mireasa prinzand floarea in piept mirelui
mireasa prinzand nasului floarea in piept.
nasii intr-o discutie aprinsa
mireasa prinzand in piept floarea nasei

Pentru a avea o lumina mai buna in fotografii am instalat un blit in umbrela pe stativ intr-un colt al camerei si am setat blitul de pe aparatul foto sa dea lumina cu un stop mai putin decat umbrela si am folosit reflexia cu tavanul (bouncing). Astfel, am asigurat o lumina dinamica, vie, cu accente interesante pe fetele subiectilor, cu umbre mai adanci, uneori.

Umbrela a fost pozitionata incat sa ilumineze cel mai bine mireasa. Cand unghiul de fotografiere era diferit, pe alta directie decat cea a miresei, atunci iluminarea isi mai pierdea din estetism, dar oricum producea un rezultat mai bun decat cel al unei iluminarii doar cu blitul pe camera direct sau bouncing in tavan.

Genul de iluminare folosit, cu mai multa umbra, avantajeaza persoanele mai plinute, care sunt subtiate de schema de iluminare, short-lightning. Iar ceea ce conteaza cel mai mult este faptul ca mirii au fost foarte multumiti de fotografii.

Probabil ca miresei i-ar fi stat mai bine cu una din rochiile astea

fourteen comments

Costin

Se poate observa ca uneori persoanele sunt iesite din zona de lumina optima. Cred ca se putea face mai mult…

Costin - 22-03-’13 17:52
Bambi

Cameramanul apare in vreo 4 poze, cred ca era inghesuiala. Eu cand ma voi marita voi lua o camera cat mai mare la hotel, sa aiba loc rudele si prietenii mei si sa fie loc destul pentru fotografii si filmare.

Bambi - 23-03-’13 05:25
Mariana

Este curajoasa mireasa cu rochia transparenta pe tot bustul, mai ales ca pare plinuta. Probabil ca nu i-a fost cald in rochia asta

Mariana - 11-04-’13 00:18

Unul sau mai multe comentarii asteapta aprobarea adminului.(optional field)
(optional field)

Moderarea comentariilor este activa pe acest site. Asta inseamna ca al dv. comentariu va fi vizibil numai dupa ce va fi aprobat de administratorul site-ului.

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.