« Sedinta foto de logod… | Home | Mirele acasa la mirea… »

Fotografii de grup

Cand oamenii se intepenesc

Sunday 17 March 2013 at 09:27 am.

Nu exista nunta fara fotografii de grup si este normal sa fie asa pentru ca invitatii doresc sa aiba amintiri cu mirii, cu alti invitati, cu rudele. Chiar daca eu n-as vrea sa fac grupuri, sigur as fi tras de maneca.

fotografie de grup la cununia civila

Ocazii sunt multe pentru a trage fotografii de grup si nu ezit sa o fac cand am ocazia. Fotografii de grup se pot face dupa casatoria civila, dupa cununia religioasa, inainte de primul dans la restaurant.

De obicei, colegii fotografi nu fac chestii deosebite la fotografierea grupurilor. Aceste poze trebuie sa fie clare si colorate, nu este loc de artisticarie aici. Principala problema o constituie morga serioasa pe care oamenii o adopta. Cand aparatul de fotografiat se indreapta spre ei, ei devin seriosi, "Atentie se fac poze!" si zambetul dispare inlocuit cu pozitia de drepti. Trebuie sa fac eforturi pentru a-i face pe invitati si rude sa se relaxeze, sa zambeasca.

Urmariti linkul pentru a vedea fotografii de grup facute la restaurant, la petrecerea nuntii.

imagine de grup dupa casatoria civila
cununia civila - fotografii de grup
mai multi invitati in fotografia de grup
cununia civila - imagine de grup

Unii invitati sau rude nu vor si nu pot sa zambeasca din pricina danturii, altii nu sunt obisnuiti sa zambeasca in fotografii. Trebuie o abordare diferita pentru fiecare.

La aceste poze de grup facute in parculetul Obor, in fata Casei de Casatorii a sectorului 2, mi-am rugat asistentul sa tina un blit in dreapta mea, ca lumina data sa nu fie plata si dinspre camera. Am orientat grupurile astfel incat cand soarele iesea din nori sa le bata in spate, si sa actioneze ca o lumina de contur.

347 comments

roxy

nu mi se pare nimic extraordinar la pozele astea, nici prea seriosi, nici prea veseli.

roxy - 18-03-’13 20:39
Corina Marinescu

Admir genul asta de fotografie cu poze clare, bine luminate, cu oameni zambitori. Daca tot trebuie facute, atunci as vrea ca pozele de grup sa arate asa. Prietenii mei pot accepta si chestii mai artistice, dar rudele cred ca vor doar sa se vada in poze.

Corina Marinescu - 05-04-’13 11:47
anonima

Am mai vazut poze de grup de la prietene si acum remarc ca in astea, desi e soare afara, cei din poze nu sunt cu ochii stransi.

anonima - 08-04-’13 14:09

Unul sau mai multe comentarii asteapta aprobarea adminului.(optional field)
(optional field)

Moderarea comentariilor este activa pe acest site. Asta inseamna ca al dv. comentariu va fi vizibil numai dupa ce va fi aprobat de administratorul site-ului.

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.