« Nunta eveniment unic … | Home | Mireasa in diverse si… »

Fotografie de nunta

Cand nu este timp...

Wednesday 13 March 2013 at 01:43 am.

Este pacat ca uneori, desi fotograful are mancarimi in palme si ar vrea sa lucreze cu mirii, acestia intarzie la sedinta foto. Timpul pretios nu mai poate fi intors si se pierd fotografii de calitate care ar fi putut fi trase.

In  acest caz, locatia nu a fost foarte generoasa, iar timpul ramas la dispozitie a fost doar de 30 de minute.

portret mire si mireasa
mirii la sedinta foto

In acest timp limitat a trebuit sa tragem si cateva poze cu nasii.

A fost pentru prima data cand mireasa nu era doritoare sa faca poze si tot ce voia era sa se termine mai repede sedinta foto.

Imaginea de sus a fost realizata cu o lumina difuza, data din umbrela, pusa sus si in dreapta. Nu am folosit o a douia lumina din lipsa de spatiu. Fotografia a fost retusata.

Daca vreti sa vedeti o sedinta foto intr-o locatie superba dati click aici

Locatia poate face diferenta. Daca insa locatia nu este grozava, inca se mai poate face ceva, se pot trage cadre stranse. Lumina dramatica si anecdotica din fiecare cadru pot compensa. Totusi, este nevoie de foarte multa disponibilitatea pentru fotografie din partea mirilor, de timp si de rabdare. In acest caz n-am avut de nici unele.

A doua imagine arata o lumina bine pusa pentru mire, insa mireasa cade intr-o lumina proasta. Ochii ei nu se vad prea bine, sunt umbriti. Aici am vrut sa ajustez pozitia unui blit pentru ca si mireasa sa fie intr-o lumina buna, dar n-a mai avut rabdare. Si-a schimbat pozitia si totul a fost pierdut.

25 comments

Vicky

Nu-mi vine sa cred. O miresica ce nu doreste fotografii? Atunci la ce si-a mai luat fotograf? Poate ca sotul a dorit…

Vicky - 06-04-’13 04:10
Andreea

Mireasa chiar arata bine in prima poza. In a doua se vede ca are nasul lung si nu e luminata prea bine.

Andreea - 16-04-’13 10:50

Unul sau mai multe comentarii asteapta aprobarea adminului.(optional field)
(optional field)

Moderarea comentariilor este activa pe acest site. Asta inseamna ca al dv. comentariu va fi vizibil numai dupa ce va fi aprobat de administratorul site-ului.

Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.